1-1-2018: DevOps Business Simulations, brengt DevOps tot leven

Hallo allemaal,

Tenzij iemand onder een steen heeft geleefd, weet de hele IT industrie nu wel dat de manier waarop projecten worden aangepakt, en software wordt ontwikkeld aan verandering toe was. Waar Lean al jaren geleden is begonnen aan transformatie in de manufacture industry, heeft Agile en DevOps inmiddels ook de IT wereld flink opgeschud. Maar als iedereen erover gehoord (en gelezen) heeft, wil dat nog niet zeggen dat het overal (succesvol) geïmplementeerd is. Dit heeft meerdere oorzaken; misschien wel de belangrijkste is dat het om een cultuur omslag gaat, een verandering die wordt gedragen door alle lagen van de organisatie.

Nu heeft niet iedereen tijd om zich weken te verdiepen in DevOps (alhoewel dat een hele goeie investering zou kunnen blijken), maar wil eerst overtuigd worden van het nut en noodzaak, van waar het allemaal om gaat, voelen, proeven, meemaken en ervaren waarom DevOps wordt gezien als de heilige graal in de IT industrie.  En dat is waar simulaties zo goed in zijn: in korte tijd, en op een ludieke wijze, de essentie aantonen, de begrippen eigen maken, en vooral overtuigen om draagkracht te creëren en zo de eerste stap te kunnen zetten naar een succesvolle transitie in jouw bedrijf….

DevOps Business Simulations is geaccrediteerd partner van G2G3.com wier simulaties zijn uitgeroepen tot de beste in zijn soort en bekroond met de  Special Innovation Award For Training Delivery”. Nu ook in Nederland beschikbaar!

Denk ook bij het plannen van je volgende teambuilding dag eens niet aan dauwtrappen of een cursus Thais koken, maar ontdek hoe de verschillende rollen in de IT wereld elkaar soms in een wurggreep houden, en hoe eenvoudig de oplossing blijkt te zijn, tijdens een uiterst plezierig maar vooral ook leerzaam evenement. Reageer vandaag nog, drop een email of bel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *